До Вашої уваги пропонуємо наш новий офіційний сайт,
на якому Ви більш детально зможете ознайомитись з інформацією про нашу школу.

Ми в Facebook
переходь та слідкуй за новинами

13:18
У ногу з часом

   У ногу з часом            
         Цьогоріч День знань у  Настасівській школі був по-особливому яскравим і очікуваним, бо мав подвійну дозу радості. Гучними оплесками  учні та гості зустрічали не лише першачків, а й відкриття інформаційно-ресурсного центру «Крок до успіху»  в стінах закладу. Емоційності  святу надавало те, що кожен присутній  долучився до реалізації проекту, щоб перетворити дитячу мрію на реальність. І, як в нагороду, з приємним подивом переступив поріг оновленої школи.
    Екскурсія, проведена для гостей і громадськості,  показала значне поповнення матеріально-технічної бази  школи, що значно розширить функціональні можливості освітнього процесу, зробить його більш сучасним та мобільним. Інформаційно-ресурсний центр об’єднує в собі діяльність  медіа-центру, бібліотеки, кімнати релаксації  та творчості, що в системі  забезпечать гармонійний та естетичний розвиток учнів.  Створення  медіа-центру спрямоване  на  активізацію  внутрішньої комунікації  учнів, реалізацію шкільних проектів та конкурсів. Простора та комп’ютеризована бібліотека відповідає всім вимогам часу, забезпечена ноутбуками та Інтернетом. Родзинкою центру  став, безумовно, актовий зал. Поєднання кольорового дизайну з новими меблями і багатофункціональними технічними засобами надихає на розвиток творчого потенціалу та змістовне  дозвілля школярів.
        Усі ці зміни доповнював  естетично привабливий вигляд школи, з’явилися WIFI - зони , місця для відпочинку і спілкування.  
    Збільшується кількість рейсів шкільного автобусу для підвезення учнів. У їдальні організоване гаряче харчування.
     Кольорово, яскраво  і з любов’ю Настасівська школа зустріла своїх учнів, щоб допомогти дітям розвивати власні таланти та мати успіхи в новому навчальному році!
    Запрошуємо усіх учнів, мешканців мікрорайону Настасівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, до нашої школи на навчання, проведення цікавих дитячих заходів, екскурсій і спортивних змагань! У нас весело, зручно і комфортно, взимку - тепло,  влітку — сонячно, і завжди — суперзахопливо!  Чекаємо на вас! 


Переглядів: 345 | Додав: znznastas | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar