До Вашої уваги пропонуємо наш новий офіційний сайт,
на якому Ви більш детально зможете ознайомитись з інформацією про нашу школу.

Ми в Facebook
переходь та слідкуй за новинами

13:05
Остання шкільна поема

 

                                      Усміхається весело травень,

                                                                                      Бо скінчилась навчальна пора,

                                                                                                               І зібралась на дзвоник останній

                                                                                            Вся весела шкільна дітвора !

                Золотою симфонією пролунала мелодія шкільного дзвоника 25 травня  у Настасівській ЗОШ I-III ст. Мирівської сільської ради, як відгомін щасливого дитинства, залишивши позаду ще один навчальний рік. Хвилююча мить  зібрала на шкільне   родинне свято  вчителів, батьків, гостей, щоб провести дітей на літній відпочинок, а випускників - у доросле життя!

                На шкільному  подвір'ї зібралися всі учні школи… Поруч з ними  найрідніші люди: батьки, дідусі та бабусі, які пишаються своїми дітьми… Адже Останній дзвоник — велике загальношкільне свято, яке  ставить крапку в  навчальному марафоні з усіма його уроками , контрольними роботами та домашніми завданнями. Та найбільше уваги сьогодні  прикували до себе саме  випускники,  вісім ошатних та схвильованих юнаків та дівчат,  які  зі сльозами на очах ловили останні шкільні хвилини!

                 Із щирими словами звернулися до  присутніх директор   Настасівській ЗОШ I-III ст. Гринь О.А. та гості свята :  голова Мирівської сільської ради  Біленко В.М. ,  представник агрофірми «Перше травня» Череп Р.А, яка завітала на гостину з цінним подарунком. Дирекція традиційно підвела підсумок за 2017-2018 н.р., були нагороджені грамотами переможці предметних олімпіад, конкурсів, а також вручені Похвальні листи учням за відмінні успіхи у навчанні.! Цієї радісної хвилини всі зрозуміли, що є чим пишатися  школі, бо нагороджених було чимало : відмінників- 16,  призерів районних олімпіад -18 , мають по 12 б. з предметів -16 учнів; з кожним роком зростає зацівленість у вивченні англійської  мови, діти школи отримали золоті і срібні сертифікати  «Грінвіч», значними видалися і спортивні перемоги.   Гордістю школи стали Редько Аліна (учениця 9 кл.) та Тищенко Тетяна (учениця 11 класу.),  які були переможцями багатьох конкурсів . Олена Анатоліївна подякувала всім, хто підтримував школу протягом року: батькам, вчителям, меценатам Іванову О.О, Скорук Т.О., Бардадиму В.Г., Шевченку В.О., Падуху В.В.Особливо відзначила  підтримку виконавчого комітету Мирівської сільської ради на чолі з Біленком В.М.

                Добірним пшеничним зерном та теплим напутним словом благословила  на добрий шлях дітей родина  Олександра та Катерини Чоботів. Швидко проминуло таке радісне і одночасно сумне свято . Право дати останній шкільний дзвоник отримали учні 11 класу : Тищенко Тетяна та Скрипник Денис. Одних погукав він у вир літніх канікул, а інших - у незвідані шляхи  дорослого життя. А педагогічний колектив , адміністрація школи живуть мріями про майбутнє, адже літній період – час для реалізації проекту  «Крок до успіху» , що осучаснить  навчальний заклад.  Хай щастить, у добру путь!                                                                                  

Переглядів: 339 | Додав: znznastas | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar